Sekretet e gogozhareve që qëndrojnë gjithë dimrin! Ndiqni hapat e thjeshta

Çfarë do të mësoni nga ky artikull:

Hapat e thjeshta për përgatitjen e gogozhareve nga fillimi deri në fund.
Sekretet për t’i bërë ata të shijshëm dhe të pasur me aromë.

Përgatitja:

Hap 1: Pastrimi i specave.

Hap 2: Vëmë ujin të ziejë dhe shtojmë me rradhë:
– 1.5 gota uthull
– 1 gotë vaj ulliri
– 3-4 gjethe dafine
– piper të zi kokërr

Hap 3: Kur uji të ketë marrë valë shtojmë specat dhe i lëmë vetëm për 4-5 sekonda dhe i heqim.

Hapi 4: I vendosim specat në kavanoz dhe shtojmë dafinë, piper, hudhër dhe masën e lëngut të nxehtë.

Hapi 5: E përmbysim kavanozin dhe e kemi gati për ta konsumuar pas 6-7 ditësh, por edhe mund ta ruajmë gjatë dimrit në vend të freskët.

Related posts

Mëngjeset me 400 kalori! Shijoni ushqimet tuaja të preferuara pa shtuar në peshë

Turli me perime të stinës – Plot vlera dhe shije fantastike në një pjatë

Kek me mollë dhe portokalle – Shije dhe aromë fantastike!