Patate të pjekura me vezë!

Përbërësit

4 patate

2 qepë

2 gota ujë

2 decilitra vaj

ereza te thata

kripë dhe piper i zi

Hapat

Në një enë rezistuese ndaj zjarrit qitni qepën e grirë, pastaj shtoni pataten e prerë në feta, erëzat dhe vajin dhe që të gjitha përzieni me dorë

Pastaj qitni ujë dhe futeni në furrë shporeti në 250 gradë celsius që të piqet

Tundni shtesën nga vezët, vaji, erëzat dhe mielli dhe që të gjitha qitni sipër patateve

Futeni sërish në furrë që të piqet

Në patatet e pjekura të nxehta mund të qitni edhe pak kaçkavall të grirë në rende

Ju bëftë mirë

Related posts

Mëngjeset me 400 kalori! Shijoni ushqimet tuaja të preferuara pa shtuar në peshë

Turli me perime të stinës – Plot vlera dhe shije fantastike në një pjatë

Kek me mollë dhe portokalle – Shije dhe aromë fantastike!