Makarona të pjekura me djathë feta

Ne ju sjellim një recetë për një version pak të modifikuar

Përbërësit:

– 6 domate qershi;
– borzilok;
– vaj ulliri;
– 150 g kërpudha;
– 5 thelpinj hudhre;
– 200 g djathë feta;
– 120 g makarona (gatuajini për 10 minuta);
– 50 g proshutë.

Përgatitja:

Hidh domatet, kërpudhat dhe hudhrën në një tigan.

Më pas hidhi sipër vaj ulliri. Shtoni kripë, borzilok të thatë dhe përzieni. Vendosni feta në mes dhe hidhni sipër vajin e ullirit dhe borzilokun.

Vendoseni në furrë në 200 Celsius për 25 – 30 minuta.

Ju bëftë mirë!

Related posts

Akullore me kos dhe fruta – Receta me freski dhe shije perfekte!

Si të përgatisni ujin e freskët me shalqi me plot vlera!

Lëngu plot proteina me banane dhe gjalpë kikiriku