Krelanë e kollomojtë-misri

Përbërësit

1 gote miell misri (250 ml)

1 gote miell gruri

100 ml vaj

200 ml jogurt (kos)

2 vezë

1 pluhur për pjekje

kripë

margarinë

Hapat

Rrahim vezet mire,shtojme jogurtin,vajin dhe miellin e misrit

Shtojme dhe miellin e grurit te perzier me pluhurin per pjekje dhe kriposim sipas shijes

Masen e pergaditur e qesim ne tepsi te lyer me vaj dhe pjekim ne 200 grade per 15-20 minuta

Pas pjekjes lyejme persiper me margarin derisa eshte e ngrohte dhe servojme te nxehte te prere ne katrorka sipas deshires

Related posts

Mëngjeset me 400 kalori! Shijoni ushqimet tuaja të preferuara pa shtuar në peshë

Turli me perime të stinës – Plot vlera dhe shije fantastike në një pjatë

Kek me mollë dhe portokalle – Shije dhe aromë fantastike!