Jufka me kërpudha – Një pjatë e thjeshtë dhe e shijshme!

Përbërësit: 

½ qepë, 500 g kërpudha,

250 g jufka.

250 g krem djathi,

kripë,

piper,

gjalpë dhe verë.

Përgatitja: 

Ziejmë jufkat në ujë me kripë sipas udhëzimeve në paketim.

Në tigan skuqim qepën e prerë hollë me gjalpë, kripë dhe piper.

Shtojmë kërpudhat dhe i kaurdisim disa minuta ne temperaturë mesatare, i shuajmë me verë .

Shtojmë kremin e djathit, jufkat e ziera dhe pakëz lëng.

I përziejmë mirë dhe i shërbejmë të ngrohta.

Ju bëftë mirë!

Related posts

Kek me mollë dhe portokalle – Shije dhe aromë fantastike!

Patëllxhanë, domate dhe gjizë – Fërgesa me shije perfekte!

Musaka me spinaq dhe mish të grirë – Ngrohtësi dhe aromë në shtëpinë tuaj!