Ëmbëlsira e famshme që i çmendi të gjithë! E thjeshtë në përgatitje dhe pa pjekje!

Sot në këtë artikull ju sjellim nga Cooking Time një ëmbëlsirë të thjeshtë, që nuk ka nevojë për pjekje dhe që përgatitet shumë thjeshtë. Por që do t’ju pëlqejë shumë!

Mënyra e përgatitjes:

Hedhim në një tas:
3 vezë
Sodë buke
100ml qumësht
70gr sheqer
250gr miell
2 lugë vaj ulliri
Përziejmë masën derisa të bëhet e njëtrajtshme.
Lyejmë tiganin me gjalp dhe hedhim pak sheqer dhe e lëmë të skuqet.
Pastaj vendosim 2 banane të prera në feta.
Hedhim masën e brumit dhe mbulojmë tiganin. E lëmë në temperaturë të ulët për 10 minuta.
Priteni ne copa dhe shijojeni!

Related posts

kek me molle dhe portokalle

Kek me mollë dhe portokalle – Shije dhe aromë fantastike!

fergese me patellxhan

Patëllxhanë, domate dhe gjizë – Fërgesa me shije perfekte!

Musaka me spinaq

Musaka me spinaq dhe mish të grirë – Ngrohtësi dhe aromë në shtëpinë tuaj!